Komando FisioReig.com

Página oficial

Comparte el perfil de Komando FisioReig.com de TriEvent

Espacio publicitario

Descripción

El club de triatló Komando CT es va formar en la temporada 2004-2005 a partir de diversos antics membres de l'equip de triatló de la Universitat de València que després de la seua etapa en aquest club, van decidir romandre junts en aquest esport. En l'actualitat conta amb quasi 80 socis i competeix tant a nivell autonòmic, com a nivell nacional. 

En la temporada 2010-2011 el Komando es va proclamar campió de la lliga autonòmica de clubs masculina; per altra banda, les xiques van quedar en una fantàstica 5à posició. A nivell nacional l'equip masculí va lograr l'ascens a segona divisió gracies a l'excel·lent paper que va realitzar l'equip a Pulpi.


Si t'interessa unir-te a nosaltres o desitges obtenir informació sobre el funcionament del club, pots contactar amb nosaltres per e-mail: komandoct@gmail.com.

A part d'una llista de correu, existeix aquesta web, que pretén ser una zona on publicar les nostres històries, fotografies i notícies d'interès. 

En l'actualitat el club no disposa d'un entrenador contractat, ja que les circumstàncies i necessitats actuals dels socis no ho fan necessari. No obstant això, per a gent que volguera començar en açò del triatló, el club conta amb nombrosos socis amb estudis relacionats amb l'activitat física i amb anys d'experiència en el món del triatló que estarien disposats a ajudar-li. Bàsicament la temporada comprèn una fase de preparació (novembre a març), després de la qual comença la temporada de duatlons (març-maig) i culmina amb la de triatló (maig-setembre). Durant tot aquest temps, l'equip programa entrenaments conjunts quan és possible, i alguna que altra concentració. 

El material per a practicar aquest esport, es un material no molt específic, encara que si necessari. Bàsicament comprendria: Unes sabatilles per a córrer, vestit de bany, capell i ulleres de natació, i una bicicleta, si pot ser de carretera. 

Anim! Komando CT 

Datos del club

Nombre Komando FisioReig.com
Población Alcoi
Código postal 3801
Comunidad Valencia Valencia
Email komandoctgmail.com
Teléfono 600568286